blank
За вкусен и брз семеен ручен изберете го вашиот фаворит. 🍕🤩
👉Целата понуда од оваа акција погледнете ја со клик на следниот https://kam.com.mk/od-chetvrtok-do-sabota/ или со посета на нашиот Youtube https://www.youtube.com/channel/UCHjzK45vRFH1eI8sos7cVlg 👈