blank
Ново во асортиманот на СТОКОМАК! ✔️
👉Apetini бадем 100 г, печен, без додаден сол по супер цена од 59 денари!
👉Бадемот е богат извор на витамин Е, а покрај тоа содржи и: витамини А, Ц, Д, К, тиамин Б1, рибофлавин Б2, ниацин Б3, витамин Б5, витамин Б6, фолат Б9, холин, и многу минерали, што го прави една од најздравите намирници во светот!