blank
Ново во асортиманот на СТОКОМАК! ☑
👉Ariel капсули за перење на алишта 26/1 по супер цена од 379 денари (14,6 денари – 1 капсула)
Black – капсули за црни алишта – ги освежува темните и црни бои, со технологија за измазнување на влакната.