Докажана заштита од комарци, италијански квалитет и добропознатиот Autan се дел од акцијата оваа седмица во КАМ маркети!

По одлична цена од 189 денари, со намаление од 14% – заштитете се од досадните и опасни комарци!

Акцијата трае до 07.07.!