blank

Предлог на неделата! 😍
BakeOven бурек со говедско месо и бурек со сирење .
Брзо и лесно се приготвуват!
Отворете, испечете и уживајте со најблиските.
#киппер #кипперштедисекојден #штедисекојден #поевтиноздравје