blank
👉Превкусен Belvita интегрален бисквит со чоколадни парчиња, лешници и мед 225 г со 5 полножитни зрна по супер цена од 65 денари и интегрален бисквит со чоколадо 225 г, по супер цена од 65 денари достапни во вашиот најблизок маркет на Стокомак!