blank
👉Ново во асортиманот на СТОКОМАК!
👉BioBia органска бебешка каша, со јаболко и сува слива, лесна за дигестија, со витамин B1, од витално значење за нервниот систем, без додадени шеќери. За 4+ месеци. ✅
Ексклузивно во маркетите на Стокомак по супер цена од 36 денари!