📢📢 BLACK FRIDAY 📢📢
СУПЕР ПРОМОЦИЈА НА ПРОИЗВОДИ САМО ОВОЈ ВИКЕНД. ✴
25.11 – 26.11 ⏰
Пазарете со насмевка 🛒
Зур.🐘