Супер понуда!
Ве очекуваме во маркетите на Kиппер каде што ќе можете да најдете “Brix” боксерки и женски гаќи по одлична цена.
_________
Super ofertë!
Ju mirëpresim në marketet e Kipper-it ku do të mundeni të gjeni bokserica dhe brekë për femra “Brix” me një çmim të shkëlqyeshëm.