COOP Колачи со житарки и чоколадо, ЕДИНСТВЕНО во Тинекс! 🍪
Овие вкусни Bene.sì Coop колачи без додадени шеќери се идеални за појадок или попладневна закуска.👌
Ве очекуваме во Тинекс маркетите! 🛒