blank
Ново во асортиманот на СТОКОМАК! ☑️
👉Cuisina супа говедска со тестенини 62 г, по супер цена од 12 денари. 🍵
👉Cuisina говедската супа е одличен избор за предјадење и особено важна за внесување на потребните хранливи состојки. ✅
Повелете во вашиот најблизок маркет на СТОКОМАК!