Danablu е данскo сино сирење со автентичен и уникатен вкус, добиено од кравјо млеко. Има мека и кремаста текстура што ви овозможува едно ново, поинакво уживање
Совршено се комбинира со црвено вино од сортата Вранец.
Сега по одлична цена од 90 денари во Рептил маркети!