blank

✨Dr Gerard превкусни слатки задоволства за сечиј вкус оваа недела во маркетите на СТОКОМАК! ✨
👉Колач 900 г – крем со вкус на кајсија и глазура од какао по супер цена од 159 денари.
👉Достапно во вашиот најблизок маркет на СТОКОМАК!
#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден ✅