blank

👉Во СТОКОМАК купувањето НАВИСТИНА СЕ ИСПЛАТИ ✅
👉Според направено истражување, најниската
регистрирана цена на ден 08.04.2022 на Duel 1,9 л во останати маркети е 175 денари, додека во
маркетите на Стокомак 2,7 л е 195 денари.
👉Заштедете вие и вашето семејство со убедливо најниски можни цени секојдневно на нашите полици ☑
#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден