blank

🥤 Esse сокови – 100% природни!
✅ џус од портокал 1Л – 67 денари;
✅ сок од јаболко 1Л – 49 денари;
✅ сок од јаболко со вишна 1Л – 84 денари.
👉 Понудата важи во сите Тамаро маркети до 30.05.2022!