ФлаерСервис.мк одговара на потребите и желбите на Вашиот мал, среден и голем бизнис, со иновативни решенија кои гарантираат резултати.

ORYX Assistance заедно со УНИБанка, за промоција на своите продукти го избраа ФлаерСервис.мк, како партнер од доверба за поставување на рекламен материјал, флаери кои се доставуваат директно на врата до домовите во Скопје

За повеќе информации посетете ја страната на ФлаерСервис.мк на следниов ЛИНК.

Во прилог слики од поставените флаери: