blank

Време е за разладување и слатко уживање!
Разладете се и разблажете се со Кватро сладолед Зупа 1020г по промотивно намалена цена од 275 денари плус добивате 60 поени!
Посетете ги нашите маркети, пазарете, штедете и собирајте поени со Вашата Рамстор Клуб Картичка!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!