blank
👉Frozy морски плодови во медитерански сос, 500 г, по одлична цена од 199 денари оваа недела во маркетите на Стокомак. 🦪🍤🍱
👉Морската храна е клучот за здрава исхрана. Вкусни и со малку калории, морските плодови можат да го спречат холестеролот, да го намалат крвниот притисок обезбедувајќи оптимална количина на минерали и витамини.
Не пропуштајте ⏰