Gavrilović Čajna kobasica е произведена од квалитетни парчиња на свинско и говедско месо, со внимателно избрани зачини. Традиционално димена на буково дрво според оригиналниот рецепт на старите мајстори на Gavrilović
Акциската цена важи само со клуб картичка на #Рептилмаркети и се однесува на производ од 300 g.