👉После напорниот ден со работа, решивме да го дегустираме Horal Чешкото 🍺пиво🍺 од нашиот асортиман. 🇨🇿Чешкото🇨🇿 пиво е познато во целиот свет по својот вкус и квалитет.
Нашиот заклучок е:
Пиво со преполн вкус, избалансирана, густа и стабилна пена.
Нам навистина ни се допадна и во препорачуваме. Наздравете со 🍻 Хорал 🍻