Почитувани клиенти,

Во прилог на линкот е нашето комплетно ново мени  од Ресторан АТВА Кичево, со нови вкусни продукти, нови грамажи на порции и корекција на цени,  истото достапно за нарачка  со бесплатна достава на територијата на град Кичево, секој  ден од о8:00 до 23:00 часот и бесплатна достава до врата за  време на полициски час. Примање на нарачки до 22:30 часот.

Добар апетит!

Линк до менито: Кликни за МЕНИ

Телефонски броеви за нарачка и достава :

045/222-450

071/326-960