blank

 

Супер акција на висококвалитетното мешано сирење Бучен Козјак по одлична цена од 249 денари и 26% попуст во Tinex маркети!

Искористете ја оваа одлична понуда на Tinex маркети која трае до среда 23-ти февруари и набавете го најквалитетното македонско сирење!