blank
Денес припремете вкусен ручек – Јона пилешки копан со надкопан замрзнат кг по намалена цена од 189 денари плус добивате 30 поени за килограм!
Зачинете ги со Вашите омилени зачини, испечете ги и припремете нешто вкусно за Вашите најсакани!
Со Рамстор е секогаш убаво време за уживање – пазарете, штедете и собирајте поени со Вашата Рамстор Клуб Картичка!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!