Каса акција во нашите Рамстор маркети!
Од 26.02 до 28.02 купете Сникерс по намалена цена од 69 ден. и 7 Дејс кроасан по одлична цена од 29 ден. Ве очекуваме!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!🛒