Киппер за првпат во Струмица!
Понеделник 31 Мај, ве очекуваме во новиот маркет со локација во приземје на Трговскиот Центар ГЛОБАЛ.
По повод на отварањето ви нудиме 3 дневна акција со НЕВЕРОЈАТНИ НИСКИ ЦЕНИ!
Добродојдени сте!