Спорт хеланки за тренинг по супер цена од 359 денари.
Со Dri-FIT технологија која помага да останете суви и да се чувствувате удобно при секоја вежба и секое движење.
__________
Hellanka sportive për stërvitje me një super çmim prej 359 denarë.
Me teknologjinë Dri-FIT që ju ndihmon të qëndroni të thatë dhe të ndiheni rehat me çdo ushtrim dhe çdo lëvizje.