Head & Shoulders длабоко ја навлажнува и ефикасно ја чисти косата за свежо чувство и долготрајна заштита од првут.
Сега со неверојатна цена од 149 денари.
_______
Head & Shoulders hidraton thellësisht dhe i pastron në mënyrë efektive flokët për një ndjenjë të freskët dhe mbrojtje nga zbokthi.
Tani me një çmim të jashtzakonshëm prej 149 deanrë.