Краткотрајна понуда на средства за чистење која не се пропушта:
🌸 Сет средство за стакло 750 мл + 500 мл по супер цена од 126 денари;
🌸 Средство за чистење фрижидер 250 мл по супер цена од 69 денари;
🌸 Средство за отстранување изгореници 280 мл по супер цена од 69 денари;
🌸 Средство за чистење масни површини 750 мл по супер цена од 79 денари.