НОВО и ЕДИНСТВЕНО во ТИНЕКС – COOP италијански бисквити.🥄
Веќе нема дилема што треба да изберете за да го подготвите највкусното тирамису… Нашите бисквити ќе ја донесат Италија во вашиот дом.
Повелете во Тинекс!