blank
👉Lenor течен гел за перење и освежување на шарени алишта (Gold Orchid), 2 во 1, кој им дава дополнителна мекост на вашата алишта и прекрасен смирувачки мирис кој трае подолго од 12 ч во денот. ✅🌸