Вистинско ледено освежување!
Loyd Филтер чај од малина и  јагода кој се подготвува со ладна вода.
Тродимензионални пирамидни вреќички за чај со специјално свиленкаста ткаенина преку кој постепено се ослободуваат вкусот, мирисот и сите погодности од сушените внимателно селектирани парчиња малини и јагоди.
-Ексклузивно само во СТОКОМАК!