blank

👉Ludwik висококвалитетно средство за чистење на скари, со пумпа, кое содржи активна пена и ефикасно ги отстранува маснотиите и остатоците од храна, чисти решетки, печки, тави за пржење, емајлирани, керамички, отпорни на топлина и садови од нерѓосувачки челик по супер цена од 79 денари!

Не пропуштајте ⏰

#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден ☑️