Каса промоција во сите наши маркети!
Од 11.06 до 13.06 купете Meџик зачинети кикирики по промотивна цена од 59 денари и Меџик бадеми по намалена цена од само 99 денари. Ве очекуваме!
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!