blank

👉Ново во асортиманот на Стокомак!

👉Milenijne 🇵🇱 полски сладолед 1 л, со сушено овошје и лешник со врвен квалитет и извонреден вкус по супер цена од 79 денари!

#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден ✅