НОВО и ЕДИНСТВЕНО ВО ТИНЕКС! ☕
НАЈУБАВОТО италијанско кафе капсули COOP отсега достапно во Тинекс.
☕Espresso ORZO
☕Espresso FORTE
☕Espresso 100% ARABICA
☕Espresso CORTADO
☕Espresso GINSENG
☕Espresso CLASSICO
Дали уживате во класичен вкус или сакате да пробате нешто ново?
Ве очекуваме!