Вкусна комбинација која не се пропушта,посетете не 🧇☕🛒
Nescafe Classic лименка од 200г по одлична цена во Kipper маркети и 18% попуст!
_______
Kombinim i shijshëm që nuk duhet humbur, na vizitoni 🧇☕🛒