🔴 Нов производ во КАМ маркетите – OMA – шеќер од урма!

Шеќерот од урма е здрава алтернатива за секојдневните потреби за слатко и е идеален за вашиот здрав оброк или десерт. 🥰

Внесете нова, здрава и слатка состојка во вашата кујна. 😊