🇩🇪 Nur DIe 🇩🇪 женски хеланки актив.
Специјална линија креирана и наменета за за сите оние со активен стил на живот.
Одлична цена од само 399 денари!
Состав: 97% полиамид, 3% еластин
Достапни големини : S, M ,L