Nur Die Хулахопки 15ден.
Растегливи
Удобни
Совршено се вклопуваат на вашите нозе
Побрзајте – акцијата трае само до 24-ти Јуни, а овие хулахопки се на дополнителен попуст и сега ги продаваат за 15 денари!