Почетокот на неделата означува нови супер понуди по одлични супер цени!
Во понудата #ОдПонеделникДоЧетврток за понежниот пол подготвивме – сепаратори за прсти, камен за петици, сет за маникир и педикир, ноктарица, турпија за петици, ножички, пинцета со чешел, огледало…
Повелете во Вашиот најблизок СТОКОМАК! 🤩🥳