👉 Од денес па до четврток,различни видови храна за птици достапни во нашите маркети! 🐤🐥
Изберете синџир за хранење на птици од 8 дела 650 г по супер цена од 139 ден., храна за птици енергетска мешавина кг по супер цена од 105 ден., храна за шумски птици 1 кг по супер цена од 189 ден. и 6 топки храна за птици 500 г по супер цена од 79 ден. 🦜🐦🦆