Од 10.04 до 16.04 ПРВОКЛАСНО МАКЕДОНСКО СВЕЖО ЈАГНЕ во ТИНЕКС со ОДЛИЧНА ЦЕНА 1кг/ 489ден. а за купено 1/2 јагне добивате ПОДАРОК СОК газиран SINALCO cola 1.5л. и ПИВО НАШЕ МАКЕДОНСКО 1,5л. или ВИНО STOBI ✔️
Празниците се НАЈУБАВИ со Тинекс! 🛒