✅ Кошничка полна заштеди, заедно со 🐊Рептил маркети!
🏠 Понуда на производи за домот по одлични цени, заедно со Рептил маркети.
👉 Тоалетна хартија Виолета 2сл. 8/1 – 🏷️105ден.
👉 Кујнски брисачи Тета Виолета XXL 2/1 – 🏷️139ден.
📢 Понудата трае до 27.09!
Пазарете со ❤️ и задоволство!
Ваш Рептил 🐊