Почитувани

Доколку Вие или Вашата компанија сакате да работите или да организирате настан или работилница ова лето, Ве покануваме во Касарна Хаб – Охрид.

Располагаме со одличен ко-воркинг простор од кој можат да работат до 20 луѓе. Има одличен интернет и сите услови потребни за дигиталните номади.

Во Касарна Хаб имаме и приватни простории од каде можете да одржувате состаноци со Вашите вработени, соработници или бизнис партнери.

Исто така – доколку сакате да одржите приватни состаноци со Ваши деловни соработници – Ви нудиме одлични услови за истото.

Доколку Вашата компанија сака да организира настан, работилница, изложба или презентација – можете да ја организирате во Касарна Хаб – Охрид, со капацитет до 50 учесници.

Имаме паркинг за над 100 возила.

Кафе, чај, вода, безалкохолни пијалоци и секаков вид на кетеринг!

Повелете и резервирајте термин за било каков тип на настан, коворкинг, работилница, изложба или дружење – на телефонскиот број 071-355-844 или пишете ни на info@kasarna.net

За повеќе информации посетете го нашиот веб сајт: https://kasarna.net/

Ве очекуваме за незаборавно лето и забавни моменти во Касарна Хаб – Охрид!

______________________________________________________________________________________________________________

If you or your company are considering hosting or organizing an event or workshop this summer, we invite you to Kasarna Hub – Ohrid.

We offer an excellent co-working space accommodating up to 20 people, equipped with high-speed internet and all necessary amenities for digital nomads.

At Kasarna Hub, we also have private rooms available where you can conduct meetings with your employees, collaborators, or business partners.

Additionally, if you wish to host private meetings with your business associates, we provide excellent conditions for such arrangements.

For companies interested in organizing events, workshops, exhibitions, or presentations, Kasarna Hub – Ohrid offers a venue with a capacity for up to 50 participants.

We provide parking space for over 100 vehicles, as well as coffee, tea, water, soft drinks, and catering services of all kinds.

Please feel free to contact us at 071-355-844 or email us at info@kasarna.net to book your slot for any type of event, co-working session, workshop, exhibition, or gathering.

For more information, visit our website at https://kasarna.net/.

We look forward to welcoming you for an unforgettable summer filled with enjoyable moments at Kasarna Hub – Ohrid.