👉Овој пат на листата за дегустирање се најде сокот од алое вера од нашиот асортиман!
За здрав и вкусен почеток на денот ви го препорачуваме Алое вера сокот со (30% пулпа од алое), во лименка.
Покрај многубројните здравствени придобивки за нашето здравје, сокот од алое вера претставува вистинско и вкусно освежување!