🎁 Pampers и Жито Маркети подаруваат! 🎁
Купете 2 x Pampers пакувања (Active baby GPP, Pants GPP или Premium VP) на иста фискална сметка и добијте вредносен ваучер од 400 денари! 👶💙
➡ Не заборавајте да ја користите Вашата Жито Клуб картичка! 💚
➡ Понудата трае: од 20.09. – 10.11.2023, односно до завршување на залихата на производот понуден како подарок! ⏳
Секогаш најдобри цени 🍀