blank

Брокулата е богата со многу хранливи материи, вклучувајќи влакна, витамин Ц, витамин К, железо и калиум. Исто така содржи повеќе протеини од повеќето други зеленчуци.🥦🥦🥦

Акцијата важи до 16.5.2022