blank
PERSIL – 33 универзал капсули во едно пакување по цена од само 335 денари. 👌🧺
Повеќе производи можете да погледнете на нашиот вебсајт https://kam.com.mk/od-chetvrtok-do-sabota/ или на нашиот Youtube канал https://www.youtube.com/channel/UCHjzK45vRFH1eI8sos7cVlg.