blank
Супер намалени производи на Перутнина Птуј!
✔️ Перутнина крцкави пилешки крилца замрзнати 600г по промотивно намалена цена од 265 денари!
Пазарете, штедете и собирајте поени со Вашата Рамстор Клуб Картичка!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!