Ова недека Ви нудиме голем избор на алати:
➡️ Стол со кутија за алат по супер цена од 949 денари;
➡️ Индустриски фен по супер цена од 875 денари;
➡️ Пиштол за силиконски прачки по супер цена од 189 денари;
➡️ Пиштол за силикон 225 mm по супер цена од 125 денари;
➡️ Заштитни работни очила по супер цена од 159 денари.
Побрзајте во најблискиот Стокомак маркет и обезбедете си го најквалитетниот алат. 🥳🤩